ceturtdiena, 2011. gada 4. augusts

Dienas pilnu pilnas

Sveiki!

Tik daudz, kas notiek, ka gruuti tagad apsesties un visi atcereties. Pie tamvel trauce seit sedoshaa tauta ~6 in internetcafe.

Visparigas lietas - reecam te mes slimi daudz :D. Es te pedejas dienas baigi daudz pavadu ar Ungari, chaliti no 12 klases, bet ne tas ar ko dzivoju istaba :D. Mes vnk brutali ar vinu recam :D, uz vinu paskatoties vien citreiz var reekt. Tikko bus bilde ielikshu :D. Un visu laiku runajam - "ales klar" (de) - viss kartiba :D.

Sodien darba parka maximali maz ko izdariju. Biju kompanij ar meitenem no Krievijas, Balkrievijas un chali no Kipra ( vai arii no Siprusa kaut kas tads). Nu smagu luni laidam stradajot. Bet vissmagako luni laizh dazi citi katru dienu :D.

Baro mus taka nokaushanai, tiesham var pieesties un dabut vel 3x vairak :D, panemt lidzi utt. un pie tam tas viss loti garshi.
Mazliet sikak par Vietu kur dzivoju. Mekleju mekleju, sakarigas bildes interneta par sho vietu neatradu. Bet kaa izradaas ir ne tikai futbola laukums, bet arii basketbola un volejbola. Baskets ar volejbolu divi vienaa. Bet volukam k-kas ar tiklu un bumbas pagaidam arii nav. Bet sodien sanaca uzspelet futeni ar meiteni no Italijas, kura bliezh Italijas volejbola izlase k-kadaa :>. Taka ja bus laukums viens labs speletajs jau ir atrasts.

Reali jau par 3 dienam ko speleju galda tenisu taa esmu uzkachajies ka pasham prieks :D. Ritigi intresanti kapaties ar visadiem kapliem :D. Gandriz visi iznemot mani, Ungari (Daniels [kaut kas tads]), Baltkrievieti(Hanna), Holanditi (Guus) un Latvieti (Ievu) devas uz baigi kruto 12-13 gadsimtas izstadi :D. Mes lauki devam uz akvaparku. Viss pa nopietnu, savs shoferis kas aizved atvedi. Tur ritigi izbaudijam visadas ficas. Nav parak liels, bet esmu loti priecigs ka biu akvaparka. Mani vesture un izstades ne parak velk :). Zinu ka vajadzetu, iespejams citu dienu.

Jaa, ja vel neesmu pateicis - dienas ir tik labi piepilditas, visadas ekskursijas, darbi, speles... un daudz intresantu cilveku no dazhadam valstim, darit ir visu laiku ko. Es pats brinos ka man sobrid te patik. Sodien piemeram - piecelamies 7:00, edam lidz 7:45 :D. Tad 8:00 darbs lidz 13:00 reali darbu sakam ap 9:00, un tad pa vidu vel pauze 30min un sikas pauzes :D. Tad atpakalj - edam. Tad vai nu izstade vai akvaparks. Atkal edam, tad galda tenis, futenis, tagad pokers X). Cita protams dara k-ko citu :D, tas nav ta ka visi vienu dara.

Tikko biju izlidojis no pokera , tapec sezhu te rakstu blogu. Forshi kads atnes visu mes iedzeram. Tad bars savs ir, vins diezgan atri veras ciet. Bet kad vala alinam 0.5L cena 0,5-0,8 euro. Loti leti.

Nenak nekas prata sobrid, ko vel varetu pastastit. Gribetos jautajumu :D, censtisos atbildet.

Tschüs

4 komentāri:

  1. Kas taa par koncentraacijas nometni, kuraa Tu esi traapiijis?:D nee nee, izklausaas jau forshi, bet pasaki to meerkji, kaadeelj tas viss tiek dariits un kkas tads organizets?

    AtbildētDzēst
  2. Toms - iemesli ir daudz, nezinu formalos. Bet taa varetu teikt - valstu, tautibu integracija. Palidz dazhados projektos, kur vajag darbiniekus. Ja uzdurshos kaut kam konkretakam ko vini raksta - pateikshu

    AtbildētDzēst
  3. antrux - braukshu. Te ir labi, bet Latvija tomer labak :D. Te ir ka atvalinajuma - visu laiku atvalinajuma nevar.

    AtbildētDzēst