sestdiena, 2011. gada 6. augusts

Suliiga 6diena un citas dienas




Pavisam mazliet par 5dienu. 5dien bija te teātra spele pilsetaa. Grupas pa ~6 cilveki sadalīti un taisijam uzstashanos pasha centra. Tad velak centra grillejam galju :D. Par velti bija viss - tai skaitaa alins un viins J. Diena beidzas ar volejbolu pie musu majam. Vienigais tikls zems un manim tumshs bija.

6diena. Viena no suligakam un intresantakam dienaam. Dienas sakas ar kartigaam brokastīm. Tad mums iedeva specialas pacinas, udeni un varejam uztaisit sev maizītes ko panemt lidzi. Nezinu kada sakara vel iedeva mentos :D.
Braucam uz staciju, kur bija divvagonu vilciens. Sakumaa pat likas ta speciali mums atbraucis, bet tomeer taa nebija. Braucot ar vilcienu izgaisa mans priekshmets par to ka vacija ir vnk industriāla valsts un te nav skaistas dabas :D. Tik skaistas baznīcas un vinaudzetavas un kalni, pauguri. Ritigi kruti. Tad no pieturas lidz upei kur mums gaidīja laivinjas - kanoju brauciens
3h garsh piedzīvojums udeni. Es biju kopaa ar Tīnu(no eurocamp organizatoriem) un Elizabetu (francuuzieti). No sakuma aireshanas viesa bailes. Tomer pirmo reizi. Tad pieshavos un jau bija mierigak. Protams, neiztika bez shlaktishanas starp citam kanojam ~70 cilveku kopaa bliezam :D. Es sedeju aizmugure un tatad stureju :D. REzultata paris reizes upes malaam iebliezam. Intresati gaja pie sluzham. Iebraucam tai vietaa kur mainas udens limenis. Bija tik daudz laiviņu, ka viss bija piebāzts. Rezultata kad udens limenis gaja uz leju vairākas laivas palika uz malas aka uz betona malas kur vairs nav udens. Vajadzeja vandities pa dubliem un stumt ieksha vinas. Meitenes ar ko kopa braucam parak aktivas un parakas sacenes ar citam laivam nesanāca. Bet bijam klat kad nonāca pa burbuli Italu+danu kugis(2 it+1dan) :D. Gadriz parava mus lidzi. Vajadzja palidzet dabut uudeni. Pedejas 30min bija ta ka vnk nevar sagaidit to finishu =). Bet tomer beigas bijam laimīgi klat.
Tad devamies ar kajam ~1h uz viina darītavu vai shampja. Bet nu tur dzeraam shampi. Man patikas bezalkoholiskais shampis un tad vel citu pameginajam. Panemu ka suvenīru vienu glaziti :D:D. Shampis - Rotkappchen. Tur muzeja vel bija nereāla alus muca uz 170 000 glazem alus.
Tad ar kajam devamies uz Freyburg -Unstrut . Skaistaka un milzigaka pilns ko redzeju, augsti kalnaa. Nosaukumu atceros jo, tur arii panemu glaziti :D.
Te gaja superlabi - pilii. Mes pilns pagalma edam vakariņas. Tad staigajam pa muzeju un beigas, cik vien daudz gribejam dzeram viinu. 7 veidu. :D Es tik daudz dzeru, ka pec kadas 8 glazes man bija vienalga kas par viinu :D. Aara pagalma muzons. Ritgi nodancojam. Popularaka dziesma - makarena.
Majup devamies ar autobusu, viens no Kipras parak daudz bija garshojis viinu un vinam bija vajadzīgs maisins :D. Atbraucam, kapājam pokeri savaa kompānija un vel kaut kadu viinu iebliezam :D. Tik saatiga diena. Un ne par ko nav jamaksaa :D
7dien bijam Veymajara - kaut kada tada pilsēta. Kur gotte un shillers. Kr4 neintrese man ta shteele - neviena muzeja es neiegāju. Pastaigajam pa pilsētu, bez shaubam skaista.
Ja neesat braukushi un domājat braukt ar kanojam - obligāti sasmerejaties kremu, braucat ar plikam kajam(nevajag kedas) un peldenes :D. Bez shaubam japanem arii k-ko uzest.

Tas butu isumaa viss.
Bis bald.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru