otrdiena, 2011. gada 2. augusts

Pirmaa darbadiena

Guten Tag.

Sobrid atrodos Vacija pilseta Naumburg. Pie ineta nevar tikt jebkura laika. Te ir viena datorklase un WiFi nav visiem pieejams, lai nebremzetu inetu. Ta datorklase drizak ir datoru muzejs.

Atbraucam 30. julijaa. Jautriba sakas tad kad mus sagaidija vaciete, kas runaa tikai vaciski. Divas citas meitenes - Ilze un Ieva vaceni vel sliktak par mani zin :D. Sanaca taa ka vaciete kaut ko saka, jautaa un tad kad jaatbild visi pagriezhas uz mani un es spiezhu k-ko ara :D. Pirma diena likas tik tiesham te runas tikai vaciski. Tas jau itkaa labi - atrak uzlabosi vacenes zinashanas, bet arii slikti - nevar kartigi izrunaties, vardu krajums parak mazs. Nakosha diena kad atbrauc tautieshi atbrauc tautieshi no bijusa PSRS :D tad jau vispar kaa Krievijaa jutos. Ar parejiem sanak angliski runat. Bet loti loti censhos arii iesaisties vacu valodas sarunas.

Istabinaa esmu ar Ungari, Iiru un Spani. Ungaris bija pirmas, tas pagaidam liekas sakarigais un ar vinu visvairak sanakt runat. Kapec? :D Pirma nakts kopaa. Aizejam gulet. Tad pec kada laicina Irs kaut ko tur runaa itka ar kadu un tad pec brizha secinam ka vins pa sapnem ar sevi runaa. Talak jautrak - spanis pieklajigi kraac pa nakti :D. taka garlaicigi 4rata istabinjaa nav. Otraja nakti loti lidziga situacija. Irs blava - SPIDER SPIDER HERE IS SPIDER (pilniga tumsaa) un tad sodien es uzzinaju ka vins pa dienu ar kadu biju runajis par zirnekliem :D - ja viss atspogulojas naktii. Spanis protams kraaca, bet nu soreiz nelikas tik traki, varbut saku pierast.

Jaa, vakar bija japrezentee valstis. Mes normali nofailojam :D. Darbs uzzimets bija labs no ka var secinat ka es tur neko nebiju darijis. Bet mutiski kad mus pasauc nekas konkrets mums nebija sagatavots tad nu bija normala plusam pa straumi :D. Labi ka publikai patika - vinja iereca. Protams pec tam vareja pagarshot vis-kaut kadus alko; edienus. Tiiri labi :)

2 aug. beidzot - piecelamies aizbraucam rukat. Darbs diezgan prasts un ne parak effektivi. Tur kur viens ar trimeri varetu pa 15min mes 4 cilveki ar manualo ierici 1h :D Beigas dazhi ar mani vel cela telti lielo - sodien Vacijas ministru prezidents ierodas ar mums ietuset.

Edot, runajoties visu laiku recam - tik daudz joku ka nevar visus iztastit :D

Okey cya later X)

3 komentāri:

  1. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst
  2. Āāā - fūūū .. besī, kad krāc - nevaru aizmigt :D
    Neliela piebilde: Gramatika Tev blogojot SUX, bet nu saprotu - steidzies :)

    AtbildētDzēst
  3. Labosos - parbaudishu ko rakstu

    AtbildētDzēst